Βρήκαν φλεγόμενο μαξιλάρι μέσα στη μέση του δρόμου στην Επαρχία Λεμεσού - Στο σημείο Αστυνομία

Βρήκαν φλεγόμενο μαξιλάρι μέσα στη μέση του δρόμου στην Επαρχία Λεμεσού - Στο σημείο Αστυνομία

Πληροφορία για φλεγόμενο μαξιλάρι έθεσε σε κινητοποίηση το ΤΑΕ Λεμεσού το μεσημέρι του Σαββάτου (5/8).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτες αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά στον δρόμο Μονιάτη-Πλατρών και ειδοποίησαν τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν τη φωτιά.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στο σημείο για επιτόπιες εξετάσεις ενώ λήφθηκαν και διάφορα τεκμήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση μετά τα συνεχόμενα περιστατικά πυρκαγιών τις τελευταίες ημέρες.

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE