Βρήκαν φλεγόμενο μαξιλάρι μέσα στη μέση του δρόμου στην Επαρχία Λεμεσού - Στο σημείο Αστυνομία

Βρήκαν φλεγόμενο μαξιλάρι μέσα στη μέση του δρόμου στην Επαρχία Λεμεσού - Στο σημείο Αστυνομία

Πληροφορία για φλεγόμενο μαξιλάρι έθεσε σε κινητοποίηση το ΤΑΕ Λεμεσού το μεσημέρι του Σαββάτου (5/8).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτες αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά στον δρόμο Μονιάτη-Πλατρών και ειδοποίησαν τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν τη φωτιά.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στο σημείο για επιτόπιες εξετάσεις ενώ λήφθηκαν και διάφορα τεκμήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση μετά τα συνεχόμενα περιστατικά πυρκαγιών τις τελευταίες ημέρες.

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE