Βρήκαν φλεγόμενο μαξιλάρι μέσα στη μέση του δρόμου στην Επαρχία Λεμεσού - Στο σημείο Αστυνομία

Βρήκαν φλεγόμενο μαξιλάρι μέσα στη μέση του δρόμου στην Επαρχία Λεμεσού - Στο σημείο Αστυνομία

Πληροφορία για φλεγόμενο μαξιλάρι έθεσε σε κινητοποίηση το ΤΑΕ Λεμεσού το μεσημέρι του Σαββάτου (5/8).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτες αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά στον δρόμο Μονιάτη-Πλατρών και ειδοποίησαν τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν τη φωτιά.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στο σημείο για επιτόπιες εξετάσεις ενώ λήφθηκαν και διάφορα τεκμήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση μετά τα συνεχόμενα περιστατικά πυρκαγιών τις τελευταίες ημέρες.

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE