Βρήκαν φλεγόμενο μαξιλάρι μέσα στη μέση του δρόμου στην Επαρχία Λεμεσού - Στο σημείο Αστυνομία

Βρήκαν φλεγόμενο μαξιλάρι μέσα στη μέση του δρόμου στην Επαρχία Λεμεσού - Στο σημείο Αστυνομία

Πληροφορία για φλεγόμενο μαξιλάρι έθεσε σε κινητοποίηση το ΤΑΕ Λεμεσού το μεσημέρι του Σαββάτου (5/8).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτες αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά στον δρόμο Μονιάτη-Πλατρών και ειδοποίησαν τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν τη φωτιά.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στο σημείο για επιτόπιες εξετάσεις ενώ λήφθηκαν και διάφορα τεκμήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση μετά τα συνεχόμενα περιστατικά πυρκαγιών τις τελευταίες ημέρες.

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE