Βρήκαν φλεγόμενο μαξιλάρι μέσα στη μέση του δρόμου στην Επαρχία Λεμεσού - Στο σημείο Αστυνομία

Βρήκαν φλεγόμενο μαξιλάρι μέσα στη μέση του δρόμου στην Επαρχία Λεμεσού - Στο σημείο Αστυνομία

Πληροφορία για φλεγόμενο μαξιλάρι έθεσε σε κινητοποίηση το ΤΑΕ Λεμεσού το μεσημέρι του Σαββάτου (5/8).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτες αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά στον δρόμο Μονιάτη-Πλατρών και ειδοποίησαν τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν τη φωτιά.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στο σημείο για επιτόπιες εξετάσεις ενώ λήφθηκαν και διάφορα τεκμήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση μετά τα συνεχόμενα περιστατικά πυρκαγιών τις τελευταίες ημέρες.

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE