Μνημονιακός ο Τσίπρας λένε Κωνσταντοπούλου και Λαφαζάνης

Μνημονιακός ο Τσίπρας λένε Κωνσταντοπούλου και Λαφαζάνης

Συνάντηση των δυο με φόντο το αντιμνημονιακό μέτωπο

Την Πρόεδρο της Βουλής κα Ζωή Κωνσταντοπούλου ενημερώνει αυτή την ώρα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Λαικής Ενότητας  Παναγιώτης Λαφαζάνης. Προσερχόμενος στην Βουλή ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε ότι το αντικείμενο της συνάντησης είναι "να ενημερώσει την Πρόεδρο της Βουλής για την δημιουργία του νέου κόμματος, για τις προοπτικές και τις απόψεις του, στην κατεύθυνση της συγκρότησης αντιμνημονιακού μετώπου".

Προέβλεψε, ότι η συνεργασία θα είναι εποικοδομητική και σημείωσε ότι "είναι σημαντικό να τηρούνται οι θεσμικές διαδικασίες, καθώς η κυβέρνηση και οι μνημονιακές δυνάμεις έχουν κάνει το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής κουρελόχαρτο".

Σε ερώτηση για το αν ως επικεφαλής του τρίτου κόμματος εξαντλήσει την διερευνητική εντολή που θα πάρει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απάντησε: "βεβαίως θα την εξαντλήσω".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE