Μύρωνας Στρατής: «Τελευταία με πιάνει δύο – τρεις μέρες μία κατάθλιψη αλλά μετά συνέρχομαι»

Μύρωνας Στρατής: «Τελευταία με πιάνει δύο – τρεις μέρες μία κατάθλιψη αλλά μετά συνέρχομαι»

Δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της ζωής του ο Μύρωνας Στρατής ο οποίος όπως και όλοι οι Έλληνες έχει ζοριστεί οικονομικά ενώ έχει αγχωθεί και για το τι μέλλει γενέσθαι με την οικονομία της χώρας.

Ο ίδιος, μιλώντας για την αβεβαιότητα του επαγγέλματος του τραγουδιστή αλλά και για αυτές τις δύσκολες μέρες, παραδέχτηκε στο tralala: «Αυτό είναι κάτι που το γνώριζα από την πρώτη μέρα που συνειδητοποίησα πως θέλω να κάνω αυτό το επάγγελμα στη ζωή μου!!! Το τραγούδι εκ των πραγμάτων δεν έχει μονιμότητα, είναι σαν εποχιακό επάγγελμα. Μπορεί να υπάρχεις για τρία ή για πέντε χρόνια και άσχετα με το αν κάνεις καλή δουλειά ή όχι μετά μπορεί ξαφνικά να πάψεις να υπάρχεις. Αυτή είναι η φύση του επαγγέλματος και είναι σκληρή γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να τελειώσουν όλα... Δεν σου κρύβω πως με όλα αυτά που συμβαίνουν τελευταία με πιάνει δύο – τρεις μέρες μία κατάθλιψη αλλά μετά συνέρχομαι και λέω «πάμε, θα το παλέψουμε!».

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE