Καυτή! Το μικροσκοπικό μπικίνι της Έλενας Τσαβαλιά που αναστάτωσε την Νάξο!

Καυτή! Το μικροσκοπικό μπικίνι της Έλενας Τσαβαλιά που αναστάτωσε την Νάξο!

Είναι μητέρα, σύζυγος, αλλά πάνω απ’ όλα είναι γυναίκα και γι’ αυτό τον λόγο προσέχει την σιλουέτα της και γυμνάζεται εντατικά.

Ο λόγος για την Έλενα Τσαβαλιά, η οποία συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Νάξο.

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια κόλασε τον ανδρικό πληθυσμό του νησιού, αφού επέλεξε να φορέσει έναμικροσκοπικό ροζ μπικίνι που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της σώμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE