Οικογενειακή τραγωδία στη Σαντορίνη – Σκοτώθηκαν σε τροχαίο πατέρας και ανήλικος γιος

Οικογενειακή τραγωδία στη Σαντορίνη – Σκοτώθηκαν σε τροχαίο πατέρας και ανήλικος γιος

Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα έναν 46χρονο άνδρα και τον 17χρονο γιο του σημειώθηκε χτες το βράδυ στην Σαντορίνη και συγκεκριμένα στο χωριό Ακρωτήρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, το τραγικό δυστύχημα συνέβη στην περιφ. οδό Ακρωτηρίου – Μεγαλοχωρίου, όταν ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο για άγνωστους λόγους, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με διερχόμενο Van. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ακαριαίος θάνατος των δύο επιβαινόντων του Ι.Χ. οχήματος.

Τα δύο θύματα της οικογενειακής τραγωδίας κατάγονταν από το Εμπορείο της Σαντορίνης, αναφέρει το ρεπορτάζ του τοπικού site, ενώ τραυματισμένος είναι ο οδηγός του Van.

Στο σημείο έφτασε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του νησιού, με τον διοικητή τους, οι οποίοι αντίκρισαν το σοκαριστικό τροχαίο, ενώ τους απεγκλώβισαν με την χρήση διασωστικής σειράς και τους παρέλαβε το ΕΚΑΒ όπου τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE