LIFESTYLE

Με νέο σκηνικό το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Οmega

Με νέο σκηνικό το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Οmega

Το OMEGA CHANNEL σας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο αναβαθμισμένο στούντιο του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων.

Ο Όμιλος έχοντας πάντα στόχο τη συνεχή εξέλιξη και τη διαφοροποίηση απέναντι στον ανταγωνισμό, αναβαθμίζει τον τηλεοπτικό του σταθμό και συγκεκριμένα το στούντιο της ναυαρχίδας του καναλιού, το Δελτίο Ειδήσεων, «OMEGA NEWS».

Η μετάδοση της επικαιρότητας από τη Δευτέρα 22/01/2024 στις 20:10 αλλάζει ριζικά και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για όλα τα τεκτενώμενα παρακολουθώντας ένα ποιοτικά ενισχυμένο Δελτίο Ειδήσεων, μέσα από ένα στούντιο πρωτοπόρο για τα κυπριακά δεδομένα.

Εκσυγχρονίζοντας τα στούντιο, τον εξοπλισμό και κατ’ επέκταση την εικόνα, το νέο πλατό που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού αποτελεί και το πρώτο στούντιο ειδήσεων στην Κύπρο με seamless καμπύλη LED οθόνη ανάλυσης 4K, περίπου 20 τετραγωνικά μέτρα συνολικά, μία γιγαντιαία κυρτή οθόνη που δίνει ένα πιο ζωντανό και δημιουργικό αποτέλεσμα.

Το κατά δύο φορές μεγαλύτερο στούντιο και με την ενίσχυση ακόμη μίας seamless οθόνης, δίνει τη δυνατότητα στον παρουσιαστή να μεταφέρει τις ειδήσεις με ακόμη περισσότερη αμεσότητα, διαδραστικότητα, αλλά και παρέχοντας εικόνα υψηλού επιπέδου.

Η μεγάλη επιβεβλημένη αλλαγή ολοκληρώνεται με τα νέα γραφικά που πλαισιώνουν το κεντρικό δελτίο επισφραγίζοντας τη νέα εποχή που χαράζει το Omega στην ενημέρωση.

Image preview

Image preview

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top