Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονης - Λείπει από το πρωί της Τρίτης - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονης - Λείπει από το πρωί της Τρίτης - Δείτε φωτογραφία

Φωτογραφία και τα στοιχεία 15χρονης, η οποία ελλείπει από τον χώρο διαμονής της στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Najah Farah, ημερομηνία γέννησης 29/12/2007, από Σομαλία, κάτοικο Λεμεσού, η οποία ελλείπει από τον χώρο διαμονής της από τις 9.00 το πρωί της Τρίτης, 15 Αυγούστου, 2023. Αυτή περιγράφεται ως εύσωμη και ύψους 1.60μ. περίπου. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μακρυμάνικο φόρεμα χρώματος άσπρο-μαύρο, ροζ μαντήλα στο κεφάλι, ενώ κρατούσε άσπρη γυναικεία τσάντα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE