Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονης - Λείπει από το πρωί της Τρίτης - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονης - Λείπει από το πρωί της Τρίτης - Δείτε φωτογραφία

Φωτογραφία και τα στοιχεία 15χρονης, η οποία ελλείπει από τον χώρο διαμονής της στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Najah Farah, ημερομηνία γέννησης 29/12/2007, από Σομαλία, κάτοικο Λεμεσού, η οποία ελλείπει από τον χώρο διαμονής της από τις 9.00 το πρωί της Τρίτης, 15 Αυγούστου, 2023. Αυτή περιγράφεται ως εύσωμη και ύψους 1.60μ. περίπου. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μακρυμάνικο φόρεμα χρώματος άσπρο-μαύρο, ροζ μαντήλα στο κεφάλι, ενώ κρατούσε άσπρη γυναικεία τσάντα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE