Λετυμπιώτης για επίσκεψη Γκουτέρες: «Δεν είναι εθιμοτυπική – Στέλνει μήνυμα σε όσους βολεύτηκαν με τη στασιμότητα»
Μια επίσκεψη τεράστιας πολιτικής σημασίας, η οποία αναμένεται να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του Κυπριακού, βρίσκεται προ των πυλών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 63χρονος εντοπίστηκε αναίσθητος από φιλικό του πρόσωπο, με το οποίο είχαν πάει μαζί για κυνήγι. Αμέσως στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου πραγματοποιήθηκε επιχείρηση ανάσυρσης του.
Ακολούθως ο 63χρονος τοποθετήθηκε σε φορείο και παραδόθηκε στο πλήρωμα Ασθενοφόρου για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή στη σορό του 63χρονου για να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία θανάτου του, ενώ η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




