Εντοπίστηκαν τουλάχιστον 18 απανθρακωμένοι μετανάστες στο δάσος της Δαδιάς

Εντοπίστηκαν τουλάχιστον 18 απανθρακωμένοι μετανάστες στο δάσος της Δαδιάς

Τραγωδία στο δάσος της Δαδιάς που καίγεται από χθες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν τουλάχιστον 18 απανθρακωμένες σοροί μεταναστών.

Κατά πληροφορίες, οι νεκροί εντοπίστηκαν σε δύο ομάδες, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό, «ερευνάται το ενδεχόμενο να εισήλθαν παράνομα στη χώρα».

Η φωτιά εντός του δάσους της Δαδιάς, ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/8) και οι δυνάμεις πυρόσβεσης επιχείρησαν να την αντιμετωπίσουν προτού επεκταθεί.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δημητρης Πέτροβιτς δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι πρόκειται για «αυτόνομη» εστία που εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, σε απόσταση από τις άλλες εν εξελίξει φωτιές, στη θέση Γκίμπρενα.

alexandroupoli__1__2
alexandroupoli__2__3


Δείτε βίντεο από τη μεγάλη φωτιά στον πυρήνα του Δάσους Δαδιάς:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Στην Πύλα ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Προγραμματισμένη εδώ και καιρό ήταν η επίσκεψη του Ζαν-Πιέρ Λακρουά στην Κύπρο Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις, Jean-Pierre Lacroix (Ζαν-Πιέρ Λακρουά).

BEST OF TOTHEMAONLINE