Σε ύφεση η φωτιά στην Πάρνηθα – Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στον Έβρο για πέμπτο 24ωρο - Εκκένωση νέων οικισμών της Ροδόπης

Σε ύφεση η φωτιά στην Πάρνηθα – Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στον Έβρο για πέμπτο 24ωρο - Εκκένωση νέων οικισμών της Ροδόπης

Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα και το πρωί της Τετάρτης καθώς οι φωτιές στην Αττική αλλά και στoν Έβρο συνεχίζουν να κατακαίνε σπίτια και δασικές εκτάσεις. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν και σήμερα δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων ενώ όλη τη νύχτα οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδιναν μάχη για να σταματήσουν τις φλόγες στους πρόποδες της Πάρνηθας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE