Το διπλό στοίχημα με Κοστάτσε

Το διπλό στοίχημα με Κοστάτσε

Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαλέντιν Κοστάτσε, ο οποίος ήρθε στην Λεμεσιανή ομάδα, για να ενίσχυση τα άκρα της επίθεσης.

Πρόκειται για μια επιλογή του προπονητή των γαλάζιων, Μπογκντάν Αντόνε, αφού τον γνωρίζει πολύ καλά, λόγω του ότι αγωνιζόταν για χρόνια στο Ρουμάνικο Πρωτάθλημα.

Το στοίχημα με Κοστάτσε είναι να ανεβάσει ποιότητα την επιθετική γραμμή και να δικαιώσει τον Απόλλωνα, ο οποίος δαπάνησε και ένα ποσό για να τον πάρει από την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.