Το διπλό στοίχημα με Κοστάτσε

Το διπλό στοίχημα με Κοστάτσε

Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαλέντιν Κοστάτσε, ο οποίος ήρθε στην Λεμεσιανή ομάδα, για να ενίσχυση τα άκρα της επίθεσης.

Πρόκειται για μια επιλογή του προπονητή των γαλάζιων, Μπογκντάν Αντόνε, αφού τον γνωρίζει πολύ καλά, λόγω του ότι αγωνιζόταν για χρόνια στο Ρουμάνικο Πρωτάθλημα.

Το στοίχημα με Κοστάτσε είναι να ανεβάσει ποιότητα την επιθετική γραμμή και να δικαιώσει τον Απόλλωνα, ο οποίος δαπάνησε και ένα ποσό για να τον πάρει από την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Κέντρο Προστασίας των Δικαιωμάτων των Παιδιών, καθώς και τον Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας, στο Κίεβο.

BEST OF TOTHEMAONLINE