Κλέλια Ανδριολάτου: Πήγε εκδρομή, φόρεσε το μισό μαγιό και μπήκε στη λίμνη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κλέλια Ανδριολάτου: Πήγε εκδρομή, φόρεσε το μισό μαγιό και μπήκε στη λίμνη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε στη λίμνη Δόξας και μοιράστηκε υλικό από την απόδρασή της με το κοινό της.

Η ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από τον ρόλο της στο «Maestro» είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Συχνά, μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινή της ζωή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διατηρώντας έτσι επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, από την επίσκεψή της στη μαγευτική λίμνη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.