Ξέσπασε πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στον Πύργο Λεμεσού - Στο σημείο Πυροσβεστική

Ξέσπασε πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στον Πύργο Λεμεσού - Στο σημείο Πυροσβεστική

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 και ώρα 13:25 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Πύργος της επαρχίας Λεμεσού.

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 13:40 προτού επεκταθεί.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 4 άτομα του Τμήματος Δασών με 1 πυροσβεστικό όχημα.

Τα ακριβή αιτία της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE