Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη σε τέσσερα πρώην στελέχη του ΟΣΕ

Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη σε τέσσερα πρώην στελέχη του ΟΣΕ

Ποινική δίωξη σε τέσσερα πρώην στελέχη του ΟΣΕ άσκησε σήμερα ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, αναφορικά με την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η δίωξη αφορά δύο πρώην προέδρους και διευθύνοντες σύμβουλους του ΟΣΕ, έναν πρώην διευθύνοντα σύμβουλο και ένα εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕ.

Οι κατηγορίες αφορούν το κακούργημα της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών και τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης και ελαφράς σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συρροή.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν στις 5 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Ένα νέο στεγαστικό σχέδιο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.