ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυτούς τους δρόμους θα πραγματοποιούνται εργασίες - Δείτε αναλυτικά για αποφυγή της ταλαιπωρίας

Σε αυτούς τους δρόμους θα πραγματοποιούνται εργασίες -  Δείτε αναλυτικά για αποφυγή της ταλαιπωρίας

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού

1. Εργασίες ποτίσματος στην κεντρική νησίδα αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας – Ξυλοτύμβου – Ριζοελιάς

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 30/8/2023 – 14/9/2023, μεταξύ των ωρών 08:30-16:00, καθημερινά, θα γίνονται εργασίες ποτίσματος των φυτών στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας – Ξυλοτύμβου – Ριζοελιάς της Επαρχίας Λάρνακας, από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, στον αυτοκινητόδρομο από τη γέφυρα Ξυλοτύμβου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς (και από τις δύο κατευθύνσεις), θα κλείνει η λωρίδα που εφάπτεται της κεντρικής νησίδας του αυτοκινητοδρόμου, για 1,5χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

2. Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Παραλιμνίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 28/8/2023 – 4/9/2023, εκτός Παρασκευής και σαββατοκύριακου, από τις 20:00 μέχρι τις 05:30 της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Παραλιμνίου με κατεύθυνση προς Παραλίμνι, από την πρώτη έξοδο Ορμίδειας μέχρι και τη δεύτερη έξοδο προς Ορμίδεια-Ξυλοφάγου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών στο πιο πάνω τμήμα, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας με κατεύθυνση Λάρνακα-Παραλίμνι σε απόσταση 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται καθ’ όλη τη διάρκεια στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

3. Εργασίες καθαρισμού στο έρεισμα του οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 28/8/2023 – 4/9/2023, εκτός σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 07:00-15:00, θα εκτελούνται εργασίες για καθαρισμό των επενδυμένων αυλακιών στο έρεισμα του οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας, από την έξοδο προς Λύμπια μέχρι και τον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το έρεισμα του αυτοκινητόδρομου θα κλείνει τμηματικά και η τροχαία κίνηση θα παραμείνει κανονικά στις λωρίδες κυκλοφορίας χωρίς το έρεισμα.

4. Εργασίες κατασκευής τοίχων αντιστήριξης στον δρόμο Μαλιάς – Άρσους

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 30/8/2023 – 20/10/2023, μεταξύ των ωρών 07:00-16:00, θα εκτελούνται από ιδιωτική εταιρεία εργασίες κατασκευής τοίχων αντιστήριξης στον κύριο δρόμο Μαλιάς – Άρσους παρά τη Χ.θ. 0+000 – 1+500.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

5. Εργασίες κατασκευής πεζοδρομίου στον κύριο δρόμο Αγίας Φύλαξης – Αγρού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 31/8/2023, μεταξύ των ωρών 07:00-15:00, θα εκτελούνται από ιδιωτική εταιρεία εργασίες κατασκευής πεζοδρομίου στον κύριο δρόμο Αγίας Φύλαξης – Αγρού (Ε110), Λεωφόρος Ελευθερίας, παρά το χωριό Παλόδεια.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με το σύστημα Stop & Go.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.


6. Μόνιμο κλείσιμο υφιστάμενης εξόδου στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού προς Ύψωνα

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι η υφιστάμενη έξοδος 31Α, από τον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού προς τον Ύψωνα και το Φράγμα Κούρη, θα κλείσει μόνιμα στις 30/8/2023. Η πρόσβαση προς τους πιο πάνω προορισμούς θα γίνεται διαμέσου της νέας εξόδου 31Α, που έχει κατασκευαστεί 1,5χλμ. δυτικότερα, αμέσως μετά την έξοδο προς Ερήμη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο

Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού: Διαχειρίσιμη η κατάσταση - Ελέγχεται από τις δυνάμεις πυρόσβεσηςΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top