Κωστάκης Κωνσταντίνου: Στηρίζει τον 47χρονο Σύριο που συνελήφθη στη Χλώρακα – «Είναι πλάσματα του Θεού»

Κωστάκης Κωνσταντίνου: Στηρίζει τον 47χρονο Σύριο που συνελήφθη στη Χλώρακα – «Είναι πλάσματα του Θεού»

Δες την ανάρτηση του

Χαμό έχουν προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα οι κινητοποιήσεις των κατοίκων της Χλώρακας για τους μετανάστες που έχουν κατακλύσει την κοινότητα.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE