Πόσο γλυκιά! Δείτε την Κατερίνα Αγαπητού στην παιδική της ηλικία και τρελαθείτε

Πόσο γλυκιά! Δείτε την Κατερίνα Αγαπητού στην παιδική της ηλικία και τρελαθείτε

Τα παιδικά της χρόνια θυμήθηκε η Κύπρια δημοσιογράφος Κατερίνα Αγαπητού.

Πρωί πρωί δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μια φωτογραφία απο τα παιδικά της χρόνια. Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που την έκανε να ανατρέξει πίσω στο χρόνο, όμως σίγουρα η φωτογραφία τράβηξε την προσοχή μας.

Αυτό που σχολιάζει και η ίδια στην φωτογραφία είναι τα ρούχα που φοράει, τα οποία αν προσέξετε είναι παρόμοια με την φωτογραφία που έβγαλε σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου.

Δεν είναι χαριτωμένη;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE