ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Αστακός» η Χλώρακα: Συντονισμένες επιχειρήσεις με περιπολίες και ελέγχους για πρόληψη του εγκλήματος

«Αστακός» η Χλώρακα: Συντονισμένες επιχειρήσεις με περιπολίες και ελέγχους για πρόληψη του εγκλήματος

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την ασφάλεια και την πρόληψη του εγκλήματος, διενήργησε κατά τη διάρκεια και της χθεσινής νύχτας συντονισμένες επιχειρήσεις με περιπολίες και ελέγχους, στην επαρχία Πάφου, με έμφαση στις περιοχές Χλώρακας, Έμπας, και Τρεμιθούσας.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας από τις 19:00 του Σαββάτου μέχρι τις 07:00 το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στοχευμένη εκστρατεία της Αστυνομίας, για πρόληψη και καταπολέμηση του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος στην επαρχία Πάφου με ιδιαίτερη έμφαση στις κοινότητες Έμπας, Χλώρακας και Τρεμιθούσας.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, η οποία διενεργήθηκε από μέλη πολλών υπηρεσιών της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων μέλη της ΑΔΕ Πάφου, της ΜΜΑΔ, του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων ( ΟΠΟΔ), ανακόπηκαν συνολικά 140 οδηγοί οχημάτων, τα οποία και ερευνήθηκαν.

Από τους ελέγχους που έγιναν, προέκυψαν 25 τροχαίες καταγγελίες, ενώ συνελήφθη ένα πρόσωπο για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας , ένα πρόσωπο γιατί εναντίοντου εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου και μία σύλληψη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, για σκοπούς εξετάσεων κατακρατήθηκε ένα όχημα.

Επιπρόσθετα, συνεχίζει να λειτουργεί Κέντρο Χειρισμού Καταστάσεων Κρίσεως στην ΑΔΕ Πάφου. Οι συντονισμένες επιχειρήσεις ελέγχων και περιπολιών συνεχίζονται από την Αστυνομία, με στόχο την αντιμετώπιση του εγκλήματος και την εμπέδωση της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

Σημειώνεται πως για τα πρόσφατα επεισόδια στη Χλώρακα και για την οχλαγωγία έχουν μέχρι στιγμής συλληφθεί 21 πρόσωπα που τελούν υπό κράτηση, ενώ καταζητούνται και άλλα.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από τη Χλώρακα στη Λεμεσό και το μεγάλο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Πρόστιμα ακόμα και για όσους αρνούνται παροχή δείγματος σε αλκοτέστ - Ποινές μέχρι και 10.000€ - Όλες οι λεπτομέρειες

Wolt: Μεγαλώνει η ομάδα στην Κύπρο - Αυξητική τάση στις πωλήσεις

Πόσο στοιχίζει μια μπουκάλα ουίσκι στην Κύπρο; Σε ποιες χώρες είναι φθηνό και σε ποιες ακριβό – Πίνακας

Πορεία στη Λεμεσό: «Τσάκωσαν» 24χρονο να έχει στην τσάντα του από σπρέι μέχρι σφυρί - Χειροπέδες και σε 43χρονο που υποκινούσε κόσμο να εναντιωθεί στους συμμετέχοντες

Διμερείς συνομιλίες ΠτΔ-Νετανιάχου - Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ τη Δευτέρα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top