Λεμεσός: Έβαλαν βόμβα σε διαμέρισμα!

Λεμεσός: Έβαλαν βόμβα σε διαμέρισμα!

Σε πυροδότηση εργοστασιακής πλαστικής κυλινδρικής κροτίδας οφείλεται η έκρηξη που σημειώθηκε γύρω στις 3.10 τα ξημερώματα σήμερα έξω από ισόγειο διαμέρισμα στη Λεμεσό.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας τα οποία επιλήφθηκαν των εξετάσεων από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση εργοστασιακής πλαστικής κυλινδρικής κροτίδας.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές, οι οποίες δεν έχουν υπολογιστεί ακόμη. Περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.