LIFESTYLE

Νέος έρωτας στην showbiz: Εκείνος είναι 59 κι εκείνη μόλις 24

Νέος έρωτας στην showbiz: Εκείνος είναι 59 κι εκείνη μόλις 24

«Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά» λέει μια σοφή παροιμία και μάλλον κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός Μελ Γκίμπσον ερωτεύτηκε σφόδρα την -κατά 35 χρόνια μικρότερή του- Ρόζαλιντ Ρος και δεν το κρύβει!

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε πριν λίγες μέρες να γευματίζουν στο Watsons Bay, στο εστιατόριο «Doyles» και οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και χαλαροί, λένε όσοι τους είδαν από κοντά.

Μάλιστα στη συνέχεια, μόλις τελείωσαν το γεύμα τους, έκαναν βόλτες πιασμένοι χέρι- χέρι και δεν έδειχναν να ενοχλούνται, ούτε προσπάθησαν να κρυφτούν από τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών.

Να θυμίσουμε ότι μια μέρα μετά, ο Μελ Γκίμπσον κατηγορήθηκε από φωτογράφο ότι την έσπρωξε και την έφτυσε προκειμένου να μην τους τραβήξει φωτογραφίες, κάτι που λίγο αργότερα διαψεύστηκε από τον εκπρόσωπο τύπου του ηθοποιού.

Εννοείται ότι το θέμα έγινε πρώτη είδηση σε όλα τα ξένα sites, καθώς όλοι απορούν αν αυτός ο έρωτας θα κρατήσει και αν αυτή η νεαρή που έχει τα μισά του χρόνια θα καταφέρει να κρατήσει τον Μελ μακριά από τις καταχρήσεις.

Ο Μελ βεβαίως δεν είναι ο πρώτος άντρας που ερωτεύθηκε μία πολύ μικρότερη του γυναίκα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top