ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωτήρα: Ενώπιον του Κακουργιοδικείου ο 26χρονος που κατηγορείται για βιασμό οικιακής βοηθού

Σωτήρα: Ενώπιον του Κακουργιοδικείου ο 26χρονος που κατηγορείται για βιασμό οικιακής βοηθού

Στις 22/10 ενώπιον Κακουργιοδικείου 26χρονος για βιασμό

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, που θα συνεδριάσει στις 22 Οκτωβρίου 2015, παραπέμφθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, άνδρας ηλικίας 26 χρόνων, από το Συνοικισμό Τσιακκιλερού, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για βιασμό 30χρονης οικιακής βοηθού από το Νεπάλ. Το αδίκημα διαπράχθηκε στις 17 Αυγούστου 2015.

Σύμφωνα με την υπόθεση, 30χρονη οικιακή βοηθός από το Νεπάλ κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι τις πρωινές ώρες της 17ης Αυγούστου, άγνωστος άνδρας την μετέφερε σε απόμερη περιοχή στη Σωτήρα και ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς τη θέληση της.

Γύρω στο μεσημέρι της ίδιας ημέρας η γυναίκα εξετάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, παρουσία γυναικολόγου. Από την εξέταση οι γιατροί δεν διαπίστωσαν οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις.

Ο 26χρονος συνελήφθη και το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου είχε διατάξει την οκταήμερη κράτηση του για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας. Ο άνδρας οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο τον παρέπεμψε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 22 Οκτωβρίου 2015.

Μέχρι την ημέρα έναρξης της δίκης του, το Δικαστήριο άφησε ελεύθερο τον 26χρονο θέτοντας του περιοριστικούς όρους, δηλαδή να παρουσιάζεται δύο φορές την εβδομάδα στον Αστυνομικό Σταθμό της Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top