ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ο Κάρογιαν φέρεται να βολιδοσκόπησε Νικολαΐδη και Βαρνάβα

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ο Κάρογιαν φέρεται να βολιδοσκόπησε Νικολαΐδη και Βαρνάβα

Όσο πλησιάζουν οι βουλευτικές εκλογές του Μαΐου, τόσο εντείνονται στο παρασκήνιο οι βολιδοσκοπήσεις από πλευράς Μάριου Κάρογιαν, για να διαπιστώσει τις προθέσεις διάφορων βουλευτών που τοποθετούνται στο «μετριοπαθές» κέντρο.

Ήδη πρωτοκλασάτα στελέχη του ΔΗ.ΚΟ όπως η Αθηνά Κυριακίδου όσο και ο Άγγελος Βότσης βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον πρώην Πρόεδρο του κόμματος. Στόχος του Κάρογιαν είναι να προσελκύσει τους δυσαρεστημένους με τον Νικόλα Παπαδόπουλο ΔΗΚΟϊκούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάριος Κάρογιαν φαίνεται να έχει κτυπήσει πόρτες και στην ΕΔΕΚ  μιλώντας με αντίστοιχους δυσαρεστημένους ΕΔΕΚίτες, οι οποίοι φαίνεται πως δεν στηρίζουν τις επιλογές Σιζόπουλου. Συγκεκριμένα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δυο εξ αυτών είναι οι Γιώργος Βαρνάβα και Νίκος Νικολαΐδης.

Πηγές αναφέρουν ότι εντός του επόμενου μήνα ο Μάριος Κάρογιαν θα ανακοινώσει το νέο του κόμμα εφόσον καταφέρει να εξασφαλίσει τις απαραίτητες συμμαχίες, ώστε να δημιουργήσει ένα δυνατό ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Σημαντικό ρόλο για την ανακοίνωση κόμματος Κάρογιαν, θα διαδραματίσουν οι επιλογές στα άτομα που θα κάνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος ώστε να στελεχώσουν το ψηφοδελτίου του ΔΗΚΟ. Επίσης, η επιλογή επαρχίας στην οποία θα κατέβει ως υποψήφιος ο Μαρίνος Σιζόπουλος αποτελεί ακόμα μια σημαντική συνιστώσα.

Αυτό διότι αρκετοί εν ενεργεία βουλευτές τόσο του ΔΗΚΟ όσο και της ΕΔΕΚ θα ζυγίσουν καλά τις πιθανότητες επανεκλογής τους στα κόμματα που στεγάζονται σήμερα και αναλόγως θα πράξουν..

Τάσος Χριστοδούλου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Σε εξέλιξη η διαδικασία ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας Κύπρου - Καταθέτει ο μοναχός Τιμόθεος

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Κυπριακό: Την ανάγκη για τριμερή μετέφερε ο Μητσοτάκης σε Ερντογάν - Όσα είπε στον ΠτΔ

Κυπριακό: Την ανάγκη για τριμερή μετέφερε ο Μητσοτάκης σε Ερντογάν - Όσα είπε στον ΠτΔ

Την ανάγκη για τριμερή συνάντηση ούτως ώστε οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων να συζητήσουν τις απόψεις τους στην παρουσία της ειδικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, μετέφερε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή του συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, σύμφωνα με πληροφορίες .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top