Προσπαθούσε να διασταυρώσει το 7χρονο που παρασύρθηκε από όχημα - Κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο ΓΝ Πάφου

Προσπαθούσε να διασταυρώσει το 7χρονο που παρασύρθηκε από όχημα - Κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο ΓΝ Πάφου

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθηκε και νοσηλεύεται αγοράκι που φέρεται να παρασύρθηκε γύρω στις 17:15 της Τρίτης από διερχόμενο όχημα στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο της Τροχαίας Πάφου Αλέξη Αλεξίου και τις προκαταρκτικές εξετάσεις το αγοράκι 7,5 ετών στην προσπάθεια του να διασταυρώσει τον δρόμο από δεξιά προς αριστερά, φέρεται να παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα με νεαρό οδηγό που κινείτο με κατεύθυνση από Χλώρακα προς Λέμπα.

Το παιδάκι με καταγωγή από τη Συρία είπε ο κ. Αλεξίου σύμφωνα με ενημέρωση που έτυχε από τον επί καθήκοντι ιατρό δεν φέρει σπασίματα και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική. Ωστόσο κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στον παιδιατρικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου Πάφου διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

*Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE