Η Άννα Μονογιού μιλά πρώτη φορά για την σχέση της με τον Διονύση Τσακνή

Η Άννα Μονογιού μιλά πρώτη φορά για την σχέση της με τον Διονύση Τσακνή

Είναι ζευγάρι εδώ και 2.5 χρόνια περίπου αν και προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μια δημόσια κοινή εμφάνιση όμως πριν από 6 περίπου μήνες επιβεβαίωσε τα όσα γράφονται εδώ και καιρό. Φαίνεται μάλιστα πως η διαφορά στην ηλικία τους, αυτή 36 και αυτός 61 δεν τους ενοχλεί καθόλου.

Η Άννα Μονογιού και ο Διονύσης Τσακνής είναι ζευγάρι, ωστόσο είναι και οι δυο χαμηλών τόνων και δεν μιλούν για την προσωπική τους ζωή. Για πρώτη φορά όμως η ηθοποιός μετά από αρκετά χρόνια επιβεβαιώνει τη σχέση της.

-Η σχέση σου με τον Διονύση Τσακνή έχει γίνει γνωστή πια. Σε ενοχλεί που τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει και στην προσωπική σου ζωή;

«Να είστε βέβαιοι πως η σχέση μας με το Διονύση προστατεύεται από μας τους ίδιους, με τον καλύτερο τρόπο» τόνισε στις Τηλεώρες.

-Παλαιότερα, έχεις δηλώσει ότι θέλεις πολύ να αποκτήσεις ένα παιδί. Ενδέχεται να υλοποιήσεις το όνειρο σου σύντομα;

«Θα το δείτε! Αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται!»

Η Μονογιού μιλάει πρώτη φορά για την σχέση της με τον Τσακνή
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE