LIFESTYLE

Πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι το Omega - Χαμόγελα στον Αρχάγγελο

Πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι το Omega - Χαμόγελα στον Αρχάγγελο

Συνεχίζει την ανοδική πορεία το Omega Channel καταφέρνοντας να ξεχωρίσει σε ποσοστά τηλεθέασης για το μήνα Φεβρουάριο 2024.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης (18:00-24:00), το Omega Channel κατέκτησε την κορυφή στο Prime Time, καθώς ήταν η πρώτη επιλογή στα δυναμικά κοινά για όλη την εβδομάδα και κυρίως της καθημερινές Δευτέρα – Παρασκευή, σημειώνοντας συνολικά 15,2% για όλο το μήνα Φεβρουάριο αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Alpha Κύπρου με 12,6%, τρίτο τον Ant1 με 10,3%, τέταρτο το Sigma με 10,1% και τέλος το RIK1 με 3,9%.

Σταθερά πρώτο και με διαφορά παραμένει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, Omega News καταγράφοντας μερίδιο για το μήνα Φεβρουάριο 16,5% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και 13% στα δυναμικά κοινά (18-54).

Ο μαγειρικός διαγωνισμός Master Chef 2024 έχει καθιερωθεί ως η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών κάθε βράδυ στις 21:10, κυρίως για τα νεανικά κοινά (18-54) σημειώνοντας μερίδιο για το μήνα Φεβρουάριο 17,9% και κρατώντας τα ηνία της βραδινής τηλεθέασης.

Ψηλά την προτίμηση των τηλεθεατών βρίσκεται και τα Σαββατοκύριακα το Omega Channel και ιδιαίτερα η εκπομπή που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, το Cash Or Trash καθώς στην ώρα προβολής του είναι πρώτο με σχεδόν τα διπλάσια ποσοστά από τον ανταγωνισμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top