Γερμανία... αλά Dream Team σκόρπισε τις ΗΠΑ και έκλεισε ιστορικό ραντεβού με τη Σερβία στον τελικό

Γερμανία... αλά Dream Team σκόρπισε τις ΗΠΑ και έκλεισε ιστορικό ραντεβού με τη Σερβία στον τελικό

Σε ένα ματς που θα μνημονεύεται για χρόνια, η Γερμανία λύγισε την Team USA με το απίθανο 113-111, παίρνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Με τους Μπράνσον, Χαρτ, Έντουαρντς, Μπρίτζες και Τζάκσον Τζ. ξεκίνησε το παιχνίδι η Team USA, με τη Γερμανία να παρατάσσεται με τους Σρέντερ, Φρ. Βάγκνερ, Ομπστ, Βόιγκμαν και Τάις. Από την αρχή κιόλας το αγώνα, το παιχνίδι είχε φρενήρη ρυθμό, με τα «πάντσερ» να «χτυπούν» την Team USA στο δικό της παιχνίδι! Με τους Φραντς Βάγκνερ και Ομπστ να ηγούνται στην επίθεση, η Γερμανία προηγήθηκε με 17-11 στο 4’!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.