Γερμανία... αλά Dream Team σκόρπισε τις ΗΠΑ και έκλεισε ιστορικό ραντεβού με τη Σερβία στον τελικό

Γερμανία... αλά Dream Team σκόρπισε τις ΗΠΑ και έκλεισε ιστορικό ραντεβού με τη Σερβία στον τελικό

Σε ένα ματς που θα μνημονεύεται για χρόνια, η Γερμανία λύγισε την Team USA με το απίθανο 113-111, παίρνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Με τους Μπράνσον, Χαρτ, Έντουαρντς, Μπρίτζες και Τζάκσον Τζ. ξεκίνησε το παιχνίδι η Team USA, με τη Γερμανία να παρατάσσεται με τους Σρέντερ, Φρ. Βάγκνερ, Ομπστ, Βόιγκμαν και Τάις. Από την αρχή κιόλας το αγώνα, το παιχνίδι είχε φρενήρη ρυθμό, με τα «πάντσερ» να «χτυπούν» την Team USA στο δικό της παιχνίδι! Με τους Φραντς Βάγκνερ και Ομπστ να ηγούνται στην επίθεση, η Γερμανία προηγήθηκε με 17-11 στο 4’!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE