Λεμεσός: Έσπασαν στο ξύλο έξω από το σπίτι του 35χρονο επιχειρηματία

Λεμεσός: Έσπασαν στο ξύλο έξω από το σπίτι του 35χρονο επιχειρηματία

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το βράδυ της Πέμπτης (28/8) γνωστός επιχειρηματίας από τη Λεμεσό όταν σε κάποια στιγμή γύρω στις 8 το βράδυ έπεσε θύμα άνανδρης επίθεσης από τρία πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος  ενώ βρισκόταν έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Μουταγιάκκας  και μόλις είχε εξέλθει από το αυτοκίνητο του προσεγγίστηκε από τρεις γεροδεμένους άντρες, που τον αιφνιδίασαν και τον έσπασαν κυριολεκτικά στο ξύλο.

Τις φωνές του άκουσαν γείτονες,  που ειδοποίησαν ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, όπου και κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους γιατρούς φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και μώλωπες στα χέρια και στα πλευρά.

Οι τρεις άντρες που του προκάλεσαν τα τραύματα διέφυγαν χωρίς να γίνει κατορθωτό να αναγνωριστούν από τον 35χρονο επιχειρηματία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE