Ζημιές στη τζαμαρία υποκαταστήματος τράπεζας - Διερευνάται ρίψη πυροβολισμών

Ζημιές στη τζαμαρία υποκαταστήματος τράπεζας - Διερευνάται ρίψη πυροβολισμών

Ζημιές στη γυάλινη πρόσοψη υποκαταστήματος τράπεζας στη Λεμεσό εντόπισαν το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου μέλη του προσωπικού οι οποίοι ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία.

Μέλη της Δύναμης βρίσκονται ήδη στη σκηνή για εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνάται από την Αστυνομία το ενδεχόμενο ρίψης πυροβολισμών προς το υποκατάστημα.

Ο ακριβής χρόνος του συμβάντος δεν έχει καθοριστεί ακόμη, το χρονικό περιθώριο καθορίζεται μεταξύ της Παρασκευής απογεύματος μέχρι και σήμερα τα ξημερώματα.

Η Αστυνομία προσπαθεί να εξασφαλίσει μαρτυρίες για το τι έχει συμβεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.