Σοκαριστική εικόνα: Αστυνομικός πίεζε με γκλοπ τον λαιμό διαδηλωτή στην Ελλάδα

Σοκαριστική εικόνα: Αστυνομικός πίεζε με γκλοπ τον λαιμό διαδηλωτή στην Ελλάδα

Μόνο ως αδιανόητη μπορεί να χαρακτηριστεί η σκηνή που κατέγραψε η κάμερα του Open από τα χθεσινά επεισόδια στην Λάρισα, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε αυτό διακρίνονται οι αστυνομικοί να έχουν πιάσει έναν κάτοικο της περιοχής, ο οποίος βρίσκεται στο έδαφος και προφανώς δεν μπορεί να αντιδράσει ή να αποτελέσει κίνδυνο για αυτούς.

Κι όμως, ένας άνδρας της ΕΛ.ΑΣ έχει πέσει πάνω του και με το γκλοπ του, τον πιέζει στον λαιμό, κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς μπορεί να του δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

Ευτυχώς είτε επειδή κατάλαβε οτι τον κατέγραφε η κάμερα, είτε γιατί αντιλήφθηκε τον κίνδυνο που υπήρχε, λίγο μετά, έβγαλε το γκλοπ από τον λαιμό του νεαρού.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση 102 κιλών ναρκωτικών: Είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές δύο από τους συλληφθέντες - Αφέθηκε ελεύθερος 49χρονος
Στη γειτονία των αγγέλων η Ελένη Ματσεντίδου στη Λευκωσία - Η παράκληση της οικογένειάς της για την κηδεία -Φωτογραφία
Τραγωδία στη Λεμεσό: Έπεσε από τον δεύτερο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο 32χρονος - Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο
H Wizz Air στο «T»: Μεγάλη επένδυση στην Κύπρο με νέα δρομολόγια από Λάρνακα και για πρώτη φορά από Πάφο – Τα σχέδια για το μέλλον και ο παράγοντας «πόλεμος»
ΕΡΕΥΝΑ - Χριστούγεννα στην Κύπρο: «Εξαφανίζονται» οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία για διακοπές και ρεβεγιόν – Πού κυμαίνονται οι τιμές
Σε σοβαρή κατάσταση μοτοσικλετιστής - Ενεπλάκη σε τροχαίο με όχημα στη Λεμεσό
Ιωάννα Μαλέσκου κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Αισθάνθηκα δυσφορία και θλίψη…» - Τι συνέβη;

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE