«Είδα με τα μάτια μου την καταστροφή από την κακοκαιρία - Οι Έλληνες θα ανακάμψουν», λέει ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

«Είδα με τα μάτια μου την καταστροφή από την κακοκαιρία -  Οι Έλληνες θα ανακάμψουν», λέει ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

Στο Πήλιο βρέθηκε τις ημέρες της κακοκαιρίας Daniel ο πατέρα του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος μίλησε στο MEGA για τις καταστροφές που είδε. Παράλληλα ο Στάνλεϊ Τζόνσον δήλωσε σίγουρος ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες θα καταφέρουν να ανακάμψουν μετά την καταστροφή αυτή.

«Τα είδα όλα με τα μάτια μου και το μόνο που θέλω να πω είναι το πόσο λυπάμαι. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για όλους. Το σπίτι μας βρίσκεται αρκετά ψηλά και φυσικά ακούσαμε και είδαμε όλους τους κεραυνούς και τις βροντές και φοβηθήκαμε» είπε αρχικά ο Στάνλεϊ Τζόνσον.

«Οι καρδιές μας ‘πεθαίνουν’ σήμερα και είναι δίπλα σε όλους τους κατοίκους του Πηλίου, της Σκιάθου και τώρα στις ειδήσεις βλέπω ότι η κεντρική Θεσσαλία βρίσκεται κάτω από το νερό και πολλές περιοχές, όπως και η Λάρισα, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση» πρόσθεσε ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον.

Ο ίδιος δήλωσε, επίσης, σίγουρος ότι «η Ελλάδα και οι Έλληνες θα δείξουν όλο τους το μεγαλείο και θα καταφέρουν να διαχειριστούν όλη αυτήν την καταστροφή».

Όπως σημείωσε «η καταστροφή είναι κάτι που οι Έλληνες έχουν ζήσει ξανά με τις φωτιές αλλά είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουν να ανακάμψουν. Είμαι βέβαιος ότι θα επιστρέψει η χαρά, η ειρήνη και η τάξη σε αυτό το τμήμα της Ελλάδας».

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον διαθέτει ένα υπέροχο σπίτι στο Χόρτο του νοτίου Πηλίου πάνω από μία απομονωμένη μικρή παραλία, όπου συχνά πυκνά απολαμβάνει το μπάνιο του.

Στην βίλλα «Irene» έρχεται όλη η οικογένεια Τζόνσον και μεταξύ αυτών και ο Μπόρις Τζόνσον ο οποίος λατρεύει την περιοχή και ειδικά τις πηλιορίτικες λιχουδιές.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE