LIKE ONLINE

Έγινε viral στο TikTok όταν αποκάλυψε πως ξοδεύει 45 ευρώ το μήνα - Δείτε βίντεο

Έγινε viral στο TikTok όταν αποκάλυψε πως ξοδεύει 45 ευρώ το μήνα - Δείτε βίντεο

Η Alexis κέρδισε μεγάλη προσοχή όταν έγινε viral μετά την ανάρτηση ενός βίντεο που συνόψιζε τα έξοδά της για τον μήνα Ιούλιο.

Η Alexis Howard, μια 28χρονη κάτοικος του Σαν Φρανσίσκο, έχει κάνει αίσθηση στο TikTok, όταν αποκάλυψε πως ξοδεύει 45 ευρώ το μήνα. Οι τεχνικές εξοικονόμησης χρημάτων και ο λιτός τρόπος ζωής της έχουν συγκεντρώσει σημαντικό κοινό στο TikTok, όπου μοιράζεται το οικονομικό της ταξίδι, αφήνοντας πολλούς με δέος για την ικανότητά της να ευημερεί σε μια από τις πιο ακριβές πόλεις του κόσμου.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο μηνιαίος προϋπολογισμός των 45 ευρώ της Alexis προορίζεται για μη απαραίτητα πράγματα, όπως ρούχα, εξόδους για καφέ και διαδρομές όπως η Uber. Τα βασικά έξοδα, όπως το ενοίκιο, οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και τα ψώνια, δεν αποτελούν μέρος αυτού του πενιχρού ποσού.

Παρά τους περιορισμούς του προϋπολογισμού της, η Χάουαρντ επιμένει ότι διατηρεί ενεργή κοινωνική ζωή και συχνά δεν ξοδεύει ολόκληρο το ποσό των 45 ευρώ.

 

 

Η Alexis κέρδισε μεγάλη προσοχή όταν έγινε viral μετά την ανάρτηση ενός βίντεο που συνόψιζε τα έξοδά της για τον μήνα Ιούλιο. Τηρεί αυτόν τον προϋπολογισμό από την αρχή του έτους και αποκάλυψε ότι ξόδεψε μόνο 45 ευρώ για μη απαραίτητα πράγματα κατά τη διάρκεια ολόκληρου του Ιουλίου.

 

 

Μοιράστηκε με ειλικρίνεια: «Όταν ξεκινούσα αυτή την πρόκληση, ήξερα ότι το καλοκαίρι θα ήταν η πιο δύσκολη εποχή. Γι' αυτό είμαι λίγο έκπληκτη που τώρα είναι που κατάφερα να μην ξοδέψω πολλά, ειδικά δεδομένου ότι τον Ιούλιο ήμουν εξαιρετικά απασχολημένη».

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top