ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παπαδόπουλος για συμμετοχή ΔΗΣΥ στην Κυβέρνηση - «Δεν θα μας ενοχλούσε… τα ανοίγματα γίνονται για το καλό του τόπου»

Ν. Παπαδόπουλος για συμμετοχή ΔΗΣΥ στην Κυβέρνηση - «Δεν θα μας ενοχλούσε… τα ανοίγματα γίνονται για το καλό του τόπου»

Έτοιμο είναι το ΔΗΚΟ να συνεργαστεί με οποιαδήποτε πολιτική δύναμη έχει ταυτόσημες ή παρόμοιες θέσεις, είτε σε επίπεδο κυβέρνησης ή σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, δήλωσε το πρωί της Τρίτης 12/9 στο κρατικό ραδιόφωνο ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σχολιάζοντας συνέντευξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στην οποία απευθύνεται στον ΔΗΣΥ για συμμετοχή στην κυβέρνηση, ο κύριος Παπαδόπουλος είπε ότι «τα ανοίγματα προς τις πολιτικές δυνάμεις γίνονται για το καλό του τόπου».

Ανάμεσα σε άλλα ο Νικόλας Παπαδόπουλος είπε ότι εξ αρχής τέθηκε το ζήτημα της ενότητας για το καλό του τόπου και ως εκ τούτου, το ΔΗΚΟ χαιρετίζει κάθε προσπάθεια του ΠτΔ που συμβάλλει στην ενίσχυση της ενότητας. «Δεν θα μας ενοχλούσε συμμετοχή του ΔΗΣΥ στη διακυβέρνηση», απάντησε ερωτηθείς σχετικά ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Εξάλλου, συνέχισε, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έκανε κάλεσμα σε κόμματα για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ενότητα. «Ακόμα και προεκλογικά αυτό που τόνιζε ότι επιθυμεί μία Κυβέρνηση ευρείας αποδοχής», πρόσθεσε.

Σημείωσε ωστόσο ότι είναι σεβαστή η απάντηση του ΔΗΣΥ, ότι τάχθηκε στην αντιπολίτευση.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, ότι τα κόμματα που στήριξαν τον Νίκο Χριστοδουλίδη είναι εκτεθειμένα, αφού είναι συνεχιστής της διακυβέρνησης Αναστασιάδη.

Απάντησε ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είναι ένας ανεξάρτητος Πρόεδρος με διαφορετική προσέγγιση, σημειώνοντας ότι πρέπει να γίνουν ανοίγματα, για να υλοποιηθούν συγκεκριμένες πολιτικές και να υπάρξει στήριξη στη Βουλή.

Με πληροφορίες από riknews.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top