Στο κελί για άλλες έξι ημέρες οι ύποπτοι για τον βιασμό της 20χρονης στην Αγία Νάπα - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Στο κελί για άλλες έξι ημέρες οι ύποπτοι για τον βιασμό της 20χρονης στην Αγία Νάπα - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου οδηγήθηκαν σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου οι πέντε Ισραηλινοί που κρατούνται από τις Αρχές για την υπόθεση ομαδικού βιασμού Βρετανίδας τουρίστριας σε δωμάτιου ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα.

Το Δικαστήριο διέταξε την ανανέωση κράτησης των πέντε υπόπτων για περίοδο 6 ημερών, ενώ να σημειωθεί ότι διαδικασία διεξήχθη στη παρουσία των τριών υπόπτων, καθώς οι δύο βρίσκονται σε περιορισμό λόγω κορωνοϊού.

Οι πέντε ύποπτοι αντιμετωπίζουν αδικήματα για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, συνουσία διά της βίας, εξαναγκασμός σε διάπραξη συνουσίας, άσεμνη επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση και απαγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (3/9), η 20χρονη κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ομαδικό βιασμό της από πέντε νεαρούς Ισραηλινούς σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.

Η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η παραπονούμενη κατέδειξε ότι στο σώμα της φέρει μώλωπες και κακώσεις. Περαιτέρω, έχουν παραληφθεί επιχρίσματα, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE