Τζόκερ: Στην Κύπρο παίχτηκε το τυχερό δελτίο - Αυτό είναι το ποσό που κέρδισε ο μεγάλος νικητής

Τζόκερ: Στην Κύπρο παίχτηκε το τυχερό δελτίο - Αυτό είναι το ποσό που κέρδισε ο μεγάλος νικητής

Στην Κύπρο συμπληρώθηκε το «χρυσό» δελτίο του Τζόκερ που έκανε τον κάτοχό του πλουσιότερο κατά 1,4 εκατ. ευρώ μετά την κλήρωση το βράδυ της Τρίτης.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ το δελτίο στο οποίο συμπληρώθηκαν οι 5+1 τυχεροί αριθμοί συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στη Λεμεσό.

Ο μεγάλος τυχερός, μάλιστα, έδωσε μόλις 3 ευρώ (6 στήλες) για να βρει τους αριθμούς που του χάρισαν 1,4 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι τζακ-ποτ σημειώθηκε στη 2η κατηγορία και το ποσό των 42.026,66 ευρώ μεταφέρεται στην ίδια κατηγορία της επόμενης κλήρωσης, την Πέμπτη.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:


Οι αριθμοί του Τζόκερ που κληρώθηκαν την Τρίτη ήταν οι 1, 17, 26, 28, 30 με τζόκερ τον αριθμό 17.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE