Τζόκερ: Στην Κύπρο παίχτηκε το τυχερό δελτίο - Αυτό είναι το ποσό που κέρδισε ο μεγάλος νικητής

Τζόκερ: Στην Κύπρο παίχτηκε το τυχερό δελτίο - Αυτό είναι το ποσό που κέρδισε ο μεγάλος νικητής

Στην Κύπρο συμπληρώθηκε το «χρυσό» δελτίο του Τζόκερ που έκανε τον κάτοχό του πλουσιότερο κατά 1,4 εκατ. ευρώ μετά την κλήρωση το βράδυ της Τρίτης.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ το δελτίο στο οποίο συμπληρώθηκαν οι 5+1 τυχεροί αριθμοί συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στη Λεμεσό.

Ο μεγάλος τυχερός, μάλιστα, έδωσε μόλις 3 ευρώ (6 στήλες) για να βρει τους αριθμούς που του χάρισαν 1,4 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι τζακ-ποτ σημειώθηκε στη 2η κατηγορία και το ποσό των 42.026,66 ευρώ μεταφέρεται στην ίδια κατηγορία της επόμενης κλήρωσης, την Πέμπτη.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:


Οι αριθμοί του Τζόκερ που κληρώθηκαν την Τρίτη ήταν οι 1, 17, 26, 28, 30 με τζόκερ τον αριθμό 17.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.