Ψάχνουν το αντικείμενο που προκάλεσε την έκρηξη στην Αραδίππου - Έρευνες στο σημείο

Ψάχνουν το αντικείμενο που προκάλεσε την έκρηξη στην Αραδίππου - Έρευνες στο σημείο

Το αντικείμενο που προκάλεσε την έκρηξη στην Αραδίππου, φαίνεται να ψάχνει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, το αντικείμενο που προκάλεσε την έκρηξη δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, σε σχέση με την έκρηξη στην βιομηχανική περιοχή στην Αραδίππου, σε χώρο μεταφοράς παλαιών μετάλλων.

Στον χώρο έχει μεταβεί το ΤΑΕ Λάρνακας καθώς και το Τμήμα Εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι, στο από την έκρηξη τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα, ένας Κύπριος 68 ετών και δυο αλλοδαποί, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Να αναφέρουμε ότι, οι δύο αλλοδαποί φαίνεται να έχουν πιο επιπόλαια τραύματα, ενώ ο Κύπριος είναι πιο σοβαρά.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE