Ψάχνουν το αντικείμενο που προκάλεσε την έκρηξη στην Αραδίππου - Έρευνες στο σημείο

Ψάχνουν το αντικείμενο που προκάλεσε την έκρηξη στην Αραδίππου - Έρευνες στο σημείο

Το αντικείμενο που προκάλεσε την έκρηξη στην Αραδίππου, φαίνεται να ψάχνει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, το αντικείμενο που προκάλεσε την έκρηξη δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, σε σχέση με την έκρηξη στην βιομηχανική περιοχή στην Αραδίππου, σε χώρο μεταφοράς παλαιών μετάλλων.

Στον χώρο έχει μεταβεί το ΤΑΕ Λάρνακας καθώς και το Τμήμα Εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι, στο από την έκρηξη τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα, ένας Κύπριος 68 ετών και δυο αλλοδαποί, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Να αναφέρουμε ότι, οι δύο αλλοδαποί φαίνεται να έχουν πιο επιπόλαια τραύματα, ενώ ο Κύπριος είναι πιο σοβαρά.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.