Ψάχνουν το αντικείμενο που προκάλεσε την έκρηξη στην Αραδίππου - Έρευνες στο σημείο

Ψάχνουν το αντικείμενο που προκάλεσε την έκρηξη στην Αραδίππου - Έρευνες στο σημείο

Το αντικείμενο που προκάλεσε την έκρηξη στην Αραδίππου, φαίνεται να ψάχνει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, το αντικείμενο που προκάλεσε την έκρηξη δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, σε σχέση με την έκρηξη στην βιομηχανική περιοχή στην Αραδίππου, σε χώρο μεταφοράς παλαιών μετάλλων.

Στον χώρο έχει μεταβεί το ΤΑΕ Λάρνακας καθώς και το Τμήμα Εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι, στο από την έκρηξη τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα, ένας Κύπριος 68 ετών και δυο αλλοδαποί, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Να αναφέρουμε ότι, οι δύο αλλοδαποί φαίνεται να έχουν πιο επιπόλαια τραύματα, ενώ ο Κύπριος είναι πιο σοβαρά.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE