Έκρηξη στην Αραδίππου: Ποια η κατάσταση της υγείας των τριών προσώπων που τραυματίστηκαν

Έκρηξη στην Αραδίππου: Ποια η κατάσταση της υγείας των τριών προσώπων που τραυματίστηκαν

Εκτός κινδύνου κρίνεται η κατάσταση της υγείας των τριών προσώπων, που τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί, σε χώρο μεταφοράς παλαιών μετάλλων, που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έκρηξη τραυματίστηκαν τρία άτομα, τα οποία διακομίσθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, με την κατάσταση ενός 68χρονου να είναι σοβαρή.

Ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, εκτός κινδύνου.

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 07.30 και στον χώρο μετέβησαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, πυροτεχνουργοί και λειτουργοί του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας για εξετάσεις.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες της Αστυνομίας δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί το αντικείμενο που προκάλεσε την έκρηξη.

Δείτε φωτογραφίες από την σκηνή:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE