LIFESTYLE

«Διαψεύδει» τρολάροντας ο Λάκης Γαβαλάς για συμμετοχή στο «Emily in Paris» - «Πρέπει να αποκτήσω Netflix»

«Διαψεύδει» τρολάροντας ο Λάκης Γαβαλάς για συμμετοχή στο «Emily in Paris» - «Πρέπει να αποκτήσω Netflix»

Έκπληξη προκάλεσε η φήμη ότι ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς θα συμμετάσχει στη νέα σεζόν της γνωστής σειράς του Netflix, "Emily in Paris".

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ανέφερε πως ο Λάκης Γαβαλάς θα πραγματοποιήσει εμφάνιση - έκπληξη και θα υποδηθεί έναν εκκεντρικό στυλίστα.

Λίγο αργότερα, ο γνωστός σχεδιαστής θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στις φήμες περι συμμετοχής στη γνωστή σειρά του Netflix, μέσω μιας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην ανάρτηση ο Λάκης Γαβαλάς ποζάρει με ένα εκκεντρικό outflt, ενώ στην λεζάντα σχολιάζει τα δημοσιεύματα.

"Πρέπει να αποκτήσω Netflix, πρώτον όταν έχω χρόνο να αποφεύγω τις ανοησίες των καναλιών, και δεύτερον να μελετήσω καλά το πρόγραμμα Emily in Paris. Πού ξέρεις; Παιδιά μην αρχίσετε εδώ καταστρεφόμαστε, γιατί το γνωρίζω πολύ καλά, όμως δεν θέλω να μείνω εγώ άνεργος και τα projects χωρίς εμένα…Ευχαριστώ!", έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε την ανάρτηση του σχεδιαστή

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas)

Πηγή: news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top