ΠΑΡΑ-THEMA

Κύπριοι Βουλευτές πήγαν στην Βουλή με «Pame Express» και περιέγραψαν την εμπειρία τους

Κύπριοι Βουλευτές πήγαν στην Βουλή με  «Pame Express»  και περιέγραψαν την εμπειρία τους

Παύλος Μυλωνάς, Πρόδρομος  Αλαμπρίτης, Ανδρέας Αποστόλου και Αντρέας Καυκαλιάς, μετέβησαν με την υπηρεσία «Pame Express, με σκοπό να συμμετέχουν στην προγραμματισμένη τους συνεδρία.

Οι τέσσερις Βουλευτές, μίλησαν στην κάμερα του Alpha και της εκπομπής Alpha Καλημέρα, με τον κ. Μυλώνα να σημειώνει πως η υπηρεσία αυτή είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για όσους επιχειρούν να εισέλθουν εντός της πόλης κατά τις ώρες αιχμής και προέτρεψε τους πολίτες όπως την αξιοποιήσουν εκεί και όπου μπορούν.

Ο κ. Καυκαλιάς δήλωσε πως οι ίδιοι θα δουν στην πράξη τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το εν λόγων σύστημα, επισημαίνοντας πως πρόθεση τους είναι να χρησιμοποιούν την υπηρεσία «Pame Express». Παρόλα αυτά, τόνισε πως η εν λόγω υπηρεσία δεν αναμένεται να επιλύσει το κυκλοφοριακό.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα δήλωσαν: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top