Κύπριοι Βουλευτές πήγαν στην Βουλή με «Pame Express» και περιέγραψαν την εμπειρία τους

Κύπριοι Βουλευτές πήγαν στην Βουλή με  «Pame Express»  και περιέγραψαν την εμπειρία τους

Παύλος Μυλωνάς, Πρόδρομος  Αλαμπρίτης, Ανδρέας Αποστόλου και Αντρέας Καυκαλιάς, μετέβησαν με την υπηρεσία «Pame Express, με σκοπό να συμμετέχουν στην προγραμματισμένη τους συνεδρία.

Οι τέσσερις Βουλευτές, μίλησαν στην κάμερα του Alpha και της εκπομπής Alpha Καλημέρα, με τον κ. Μυλώνα να σημειώνει πως η υπηρεσία αυτή είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για όσους επιχειρούν να εισέλθουν εντός της πόλης κατά τις ώρες αιχμής και προέτρεψε τους πολίτες όπως την αξιοποιήσουν εκεί και όπου μπορούν.

Ο κ. Καυκαλιάς δήλωσε πως οι ίδιοι θα δουν στην πράξη τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το εν λόγων σύστημα, επισημαίνοντας πως πρόθεση τους είναι να χρησιμοποιούν την υπηρεσία «Pame Express». Παρόλα αυτά, τόνισε πως η εν λόγω υπηρεσία δεν αναμένεται να επιλύσει το κυκλοφοριακό.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα δήλωσαν: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο το πρωί στο Ελ Αλαμέιν της Αιγύπτου, όπου θα συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου Σίσι.

BEST OF TOTHEMAONLINE