LIKE ONLINE

Το πρώτο πράγμα που κάνεις μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο είναι και το χειρότερο: Ένας αεροσυνοδός εξηγεί - Βίντεο

Το πρώτο πράγμα που κάνεις μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο είναι και το χειρότερο: Ένας αεροσυνοδός εξηγεί - Βίντεο

Καλό θα ήταν στην επόμενη πτήση σου να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τα λόγια του.

Είναι πάντα σημαντικό να θυμόμαστε τους βασικούς κανόνες (άγραφους και μη) του αεροπλάνου όταν βρισκόμαστε στον αέρα. Κανείς δεν θέλει για παράδειγμα να ρίχνεις το κάθισμα σου και να μειώνεις τον ελεύθερο χώρο του επιβάτη που κάθεται από πίσω σου. Δεν είναι τυχαίο πως η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μία από τις πιο εκνευριστικές που μπορείς να κάνεις σε μια πτήση.

Ένας αεροσυνοδός, λοιπόν, ο Tommy Cimato, αποφάσισε να μας δώσει μέσω ενός βίντεο στο TikTok του μερικές απλές ταξιδιωτικές συμβουλές καλό θα ήταν να τις ακολουθούμε.

Μια συμβουλή, για την οποία πολλοί από εμάς ίσως είμαστε ένοχοι, είναι να βγάζουμε τα παπούτσια μας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Μπορεί το να χαλαρώνεις με τις κάλτσες σου να μην ακούγεται τόσο κακό, ωστόσο το να περπατήσεις ξυπόλητος στο διάδρομο του αεροπλάνου είναι ό,τι χειρότερο. «Μην περπατάτε ξυπόλητοι, μην βγάζετε τα παπούτσια σας τα πατώματα είναι βρώμικα. Βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους να το κάνουν αυτό, δεν είναι υγιεινό, μην το κάνετε», εξήγησε ο αεροσυνοδός.

 

 

Ο Tommy συνέχισε λέγοντας ότι το να «μη δίνεις σημασία στους αεροσυνοδούς όταν δείχνουν το πρωτόκολλο ασφαλείας» είναι άλλο ένα απαγορευτικό πράγμα για τους επιβάτες. «Μην αγνοείτε τις επιδείξεις ασφαλείας των αεροσυνοδών. Στην απίθανη περίπτωση που συμβεί κάτι, αν δώσετε προσοχή, έχετε 80% περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσετε», τόνισε.

Η τελευταία και σημαντικότερη ταξιδιωτική συμβουλή του Tommy είναι να μην σηκωνόμαστε με το που προσγειωθεί το αεροπλάνο. Με λίγα λόγια, ο TikToker υπογράμμισε: «Μην σηκώνεστε μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο, δεν είναι ασφαλές».

 

 

«Το χειρότερο πράγμα που κάνουν οι άνθρωποι στο αεροπλάνο είναι να σηκωθούν με το που προσγειωθεί. Λυπάμαι, αλλά αν σηκωθείτε, θα συνειδητοποιήσετε απλά ότι δεν πρόκειται να πάτε πουθενά για 15 λεπτά», έγραψε πρόσφατα στο TikTok της η @mickeyyyt, μια TikToker, η οποία ανέβασε ένα βίντεο με τις συνθήκες που επικρατούν σχεδόν σε κάθε αεροπλάνο μετά την προσγείωση, ξεκινώντας ένα μεγάλο διαδικτυακό debate, με χιλιάδες χρήστες να συμφωνούν μαζί της.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top