Υφ. Πρόνοιας και Αριστοτέλους: Συζήτησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εγκλωβισμένοι

Υφ. Πρόνοιας και Αριστοτέλους: Συζήτησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εγκλωβισμένοι

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εγκλωβισμένοι και οι επανεγκατασταθέντες συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, την Παρασκευή στη συνάντηση που είχαν η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαριλένα Ευαγγέλου, και η Επικεφαλής για Ανθρωπιστικά Θέματα Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων, Άννα Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης επαναβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία ανάμεσα στο Υφυπουργείο και στο Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας και τέθηκαν επί τάπητος συγκεκριμένες δράσεις, οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δύο αυτών ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού.

Προστίθεται ότι κ. Ευάγγελου και η κ. Αριστοτέλους μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, ευαισθησία, ενσυναίσθηση αλλά και καθήκον, αφουγκραζόμενες εξατομικευμένα αλλά και συλλογικά τα προβλήματα, συνεργαζόμενες θα τα αντιμετωπίζουν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE