Υφ. Πρόνοιας και Αριστοτέλους: Συζήτησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εγκλωβισμένοι

Υφ. Πρόνοιας και Αριστοτέλους: Συζήτησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εγκλωβισμένοι

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εγκλωβισμένοι και οι επανεγκατασταθέντες συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, την Παρασκευή στη συνάντηση που είχαν η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαριλένα Ευαγγέλου, και η Επικεφαλής για Ανθρωπιστικά Θέματα Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων, Άννα Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης επαναβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία ανάμεσα στο Υφυπουργείο και στο Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας και τέθηκαν επί τάπητος συγκεκριμένες δράσεις, οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δύο αυτών ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού.

Προστίθεται ότι κ. Ευάγγελου και η κ. Αριστοτέλους μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, ευαισθησία, ενσυναίσθηση αλλά και καθήκον, αφουγκραζόμενες εξατομικευμένα αλλά και συλλογικά τα προβλήματα, συνεργαζόμενες θα τα αντιμετωπίζουν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE