Υφ. Πρόνοιας και Αριστοτέλους: Συζήτησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εγκλωβισμένοι

Υφ. Πρόνοιας και Αριστοτέλους: Συζήτησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εγκλωβισμένοι

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εγκλωβισμένοι και οι επανεγκατασταθέντες συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, την Παρασκευή στη συνάντηση που είχαν η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαριλένα Ευαγγέλου, και η Επικεφαλής για Ανθρωπιστικά Θέματα Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων, Άννα Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης επαναβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία ανάμεσα στο Υφυπουργείο και στο Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας και τέθηκαν επί τάπητος συγκεκριμένες δράσεις, οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δύο αυτών ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού.

Προστίθεται ότι κ. Ευάγγελου και η κ. Αριστοτέλους μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, ευαισθησία, ενσυναίσθηση αλλά και καθήκον, αφουγκραζόμενες εξατομικευμένα αλλά και συλλογικά τα προβλήματα, συνεργαζόμενες θα τα αντιμετωπίζουν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE