Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»
Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό.

Η δήλωση του Μοραβιέτσκι έγινε αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να μην παρατείνει την απαγόρευση αυτήν.
«Θα παρατείνουμε την απαγόρευση παρά τη διαφωνία (σ.σ. των Βρυξελλών), παρά τη διαφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης», είπε ο Μοραβιέτσκι σε μια προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη Ελκ. «Θα το κάνουμε επειδή είναι προς το συμφέρον των Πολωνών αγροτών», πρόσθεσε.
Η Ουγγαρία από την πλευρά της απαγόρευσε με διάταγμα την εισαγωγή 24 αγροτικών προϊόντων από την Ουκρανία. Σε αυτά τα προϊόντα, εκτός από τα σιτηρά, περιλαμβάνονται επίσης λαχανικά, κρέατα και μέλι.
Πηγή: KYΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




