ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: «Είχαμε χρόνια προστριβές» - Τι είπε στους αστυνομικούς ο 68χρονος δολοφόνος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πειραιάς: «Είχαμε χρόνια προστριβές» - Τι είπε στους αστυνομικούς ο 68χρονος δολοφόνος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η κοινωνία του Πειραιά από την άγρια δολοφονία του 39χρονου πατέρα τριών παιδιών από έναν 68χρονο ο οποίος δεν δίστασε να σηκώσει την καραμπίνα και, για ασήμαντη αφορμή, να πυροβολήσει δύο φορές τραυματίζοντάς τον άνδρα θανάσιμα.

Σήμερα ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την τραγωδία, ο θύτης φώναζε «σε τελείωσα, σε τελείωσα» κάτι που δείχνει το πόσο αποφασισμένος ήταν να προβεί στο έγκλημα. Νωρίτερα, μεταξύ του 68χρονου και του 39χρονου υπαλλήλου parking είχε προηγηθεί λεκτική αντιπαράθεση, όπως συνέβαινε άλλωστε πολύ συχνά καθώς, όπως λένε οι γείτονες, ο 68χρονος προκαλούσε συχνά προβλήματα στη γειτονιά.

Μετά την δολοφονία, ο δράστης ταμπουρώθηκε για λίγο στο σπίτι του και στη συνέχεια βγήκε και παραδόθηκε. Ενώπιον των αστυνομικών, ο 68χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να καταλήξει έτσι η ιστορία, προσθέτοντας πως είχε προστριβές εδώ και καιρό με τον άνδρα για τις θέσεις στάθμευσης των αυτοκινήτων.

«Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι» φέρεται να υποστήριξε.

Όσον αφορά στην καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει τη ζωή του θύματος, δεν ήταν νόμιμα στην κατοχή του.

Η τραγωδία έλαβε χώρα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών. Ο άνδρας κατέβηκε από το σπίτι του και, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε χθες το protothema.gr, σημάδεψε τον 39χρονο υπάλληλο στο κεφάλι και τον εκτέλεσε.

Σύμφωνα με γυναίκα που βρισκόταν κοντά στο σημείο των πυροβολισμών, ο δράστης δεν είχε καν αυτοκίνητο και μάλιστα παρουσίαζε εμμονικές συμπεριφορές κι έτρεφε μεγάλη απέχθεια προς τα πάρκινγκ.

«Είχαν διαπληκτισμό. Ανέβηκε πάνω στο σπίτι του, πήρε την καραμπίνα. Όταν έφυγε είπε ''τωρα σε τελείωσα'' και ταμπουρώθηκε μετά. Περίμενε με ανοιχτά πουκάμισα να τον συλλάβουν. Ήταν περίεργος άνθρωπος. Πριν από δύο χρόνια είχε τροχαίο. Δεν είχε αυτοκίνητο αλλά δεν ήθελε τα πάρκινγκ, τα θεωρούσε παράνομα» σημείωσε η γυναίκα χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

«Σε τελείωσα, τώρα σε τελείωσα», φέρεται να φώναζε ο θύτης αμέσως μόλις πυροβόλησε τον 39χρονο, δείχνοντας το πόσο αποφασισμένος ήταν να σκοτώσει.

Είχε προηγηθεί λεκτική αντιπαράθεση. Ο 68χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε την καραμπίνα και κατέβηκε στο δρόμο. Ο 39χρονος δεν τον είδε καθώς αυτός ήταν κρυμμένος πίσω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Βγήκε μπροστά στο θύμα στα δύο μέτρα, τον αιφνιδίασε και τον πυροβόλησε το πρόσωπο.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top