Ελλάδα: Κύπρια μητέρα άφησε οκτώ ανήλικα παιδιά μόνα στο σπίτι και συνελήφθη

Ελλάδα: Κύπρια μητέρα άφησε οκτώ ανήλικα παιδιά μόνα στο σπίτι και συνελήφθη

Μια απίστευτη υπόθεση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και έχει να κάνει με 8 ανήλικα παιδιά στο Ηράκλειο Κρήτης τα οποία η μητέρα τους τα άφησε μόνα τους στο σπίτι. Μάλιστα ανάμεσα σε αυτά τα 8 παιδιά, τα δύο είναι βρέφη μόλις 3 μηνών.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν οι γείτονες σύμφωνα με δημοσίευμα του ekriti άκουσαν τα κλάματα των μικρότερων παιδιών. Τότε οι γείτονες κινητοποιήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η 31χρονη μητέρα των παιδιών που συνελήφθη είναι από την Κύπρο και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο λόγος που άφησε μόνα τους τα παιδιά είναι γιατί είχε πάει να επισκεφτεί τον πατέρα της στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Τα παιδιά όμως, που εικάζεται πως έμειναν μόνα τους χωρίς την επίβλεψη για ώρες άρχισαν να κλαίνε, με αποτέλεσμα να τα ακούσουν οι γείτονες και να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ την ίδια ώρα διερευνάται εάν παρόμοιο συμβάν έχει καταγραφεί και στο παρελθόν ή αν γίνεται συστηματικά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, στη συνεδρίαση που σηματοδότησε την εκκίνηση της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές του 2026, πήρε αποφάσεις που προκαλούν πολιτικό αντίκτυπο και συζητήσεις εντός και εκτός κόμματος. Η εξαίρεση από τον κανόνα των τριών θητειών για τους βουλευτές Γιώργο Λουκαΐδη και Άριστο Δαμιανού, σε συνδυασμό με την απουσία από τα ψηφοδέλτια της Ειρήνης Χαραλαμπίδου και του Κώστα Κώστα, δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα τόσο για την κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ όσο και για τις ισορροπίες στη βάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE