Ζάκυνθος: Δεκαεννιάχρονη κατήγγειλε 37χρονο πως της έδωσε αμπούλες γέλιου και μετά τη βίασε

Ζάκυνθος: Δεκαεννιάχρονη κατήγγειλε 37χρονο πως της έδωσε αμπούλες γέλιου και μετά τη βίασε

Στην αυτόφωρη σύλληψη ενός 37χρονου από τη Ζάκυνθο προχώρησαν οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης του νησιού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο 37χρονος συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για βιασμό 19χρονης Βρετανίδας, σε ξενοδοχείο του Λαγανά. Η 19χρονη κατήγγειλε ότι πήγε στο δωμάτιο του συλληφθέντα, ο οποίος της έδωσε να εισπνεύσει αμπούλες αερίου γέλιου, με αποτέλεσμα, όταν εκείνη ζαλίστηκε, να τη βιάσει.

Στο δωμάτιο του 37χρονου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων 45 φυσίγγια διαμετρήματος 32mm και δύο αμπούλες αερίου γέλιου (laughing gas), με συσκευή εκτόνωσης, καθώς και πλήθος μπαλονιών.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE