Ζάκυνθος: Δεκαεννιάχρονη κατήγγειλε 37χρονο πως της έδωσε αμπούλες γέλιου και μετά τη βίασε

Ζάκυνθος: Δεκαεννιάχρονη κατήγγειλε 37χρονο πως της έδωσε αμπούλες γέλιου και μετά τη βίασε

Στην αυτόφωρη σύλληψη ενός 37χρονου από τη Ζάκυνθο προχώρησαν οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης του νησιού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο 37χρονος συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για βιασμό 19χρονης Βρετανίδας, σε ξενοδοχείο του Λαγανά. Η 19χρονη κατήγγειλε ότι πήγε στο δωμάτιο του συλληφθέντα, ο οποίος της έδωσε να εισπνεύσει αμπούλες αερίου γέλιου, με αποτέλεσμα, όταν εκείνη ζαλίστηκε, να τη βιάσει.

Στο δωμάτιο του 37χρονου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων 45 φυσίγγια διαμετρήματος 32mm και δύο αμπούλες αερίου γέλιου (laughing gas), με συσκευή εκτόνωσης, καθώς και πλήθος μπαλονιών.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE