LIKE ONLINE

«Το σκυλί που μπορεί να μιλάει» έγινε viral: Το υψηλό IQ έχει καθηλώσει τους χρήστες του TikTok - Βίντεο

«Το σκυλί που μπορεί να μιλάει» έγινε viral: Το υψηλό IQ έχει καθηλώσει τους χρήστες του TikTok - Βίντεο

Γνωρίστε τον Copper, τον αξιοσημείωτο σκύλο που έχει κερδίσει τον τίτλο του «πιο έξυπνου σκύλου» του διαδικτύου. Με καταγωγή από την Καλιφόρνια, η Copper δεν είναι ένα συνηθισμένο κουτάβι, επιδεικνύει ένα επίπεδο νοημοσύνης που γοητεύει τους θεατές σε όλο τον κόσμο.

Στα viral βίντεο που δημοσιεύονται στο TikTok, το εντυπωσιακό IQ της Copper βρίσκεται στο επίκεντρο, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές και αφήνοντας τους θεατές με δέος.

Η Tia Herrell, ιδιοκτήτρια του Copper και 52χρονη λογοπαθολόγος, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη των αξιοσημείωτων ικανοτήτων του Copper. Η Herrell χρησιμοποιεί τεχνικές επαυξητικής και εναλλακτικής επικοινωνίας, που συνήθως προορίζονται για άτομα με γλωσσικές ή ομιλητικές δυσκολίες, για να αλληλεπιδράσει με τον Copper. Η μέθοδος αυτή περιλαμβάνει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που δεν βασίζεται στον προφορικό λόγο.

Παρόμοιες συσκευές υψηλής τεχνολογίας έχουν χρησιμοποιηθεί ως γνωστόν από προσωπικότητες όπως ο αείμνηστος φυσικός Στίβεν Χόκινγκ. Το Copper, ωστόσο, αποδεικνύει ότι αυτά τα εργαλεία δεν είναι αποκλειστικά για τους ανθρώπους. Πατώντας κουμπιά σε έναν ειδικά σχεδιασμένο πίνακα επικοινωνίας, που θυμίζει το επιτραπέζιο παιχνίδι «Risk», ο Copper μπορεί να μεταφέρει ένα ευρύ φάσμα αναγκών και συναισθημάτων, από την έκφραση της πείνας μέχρι την ένδειξη της ανάγκης για διάλειμμα στην τουαλέτα ή ακόμη και την επικοινωνία γενικής ανησυχίας.

Η Copper χρησιμοποιεί τα κουμπιά για να ζητάει παιχνίδια, να ρωτάει πού βρίσκονται τα μέλη της οικογένειας, να ζητάει λιχουδιές, να εκφράζει τα συναισθήματά της, να μεταφέρει τις ανησυχίες της, να ζητάει βόλτες και ακόμη και να ρωτάει πού βρίσκεται η αδελφή της, η Savannah.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top