ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 61χρονου Παρασκευά που έσβησε σε τροχαίο - «Καλό σου ταξίδι Παράσχο» - Δείτε φωτογραφίες

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 61χρονου Παρασκευά που έσβησε σε τροχαίο - «Καλό σου ταξίδι Παράσχο» - Δείτε φωτογραφίες

Θλίψη σε γνωστούς και αγαπημένα του πρόσωπα, σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 61χρονου Παρασκευά Προδρόμου, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/9).

Με αναρτήσεις του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης άτομα που γνώριζαν τον άτυχο Παράσχο, μιλούν για αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα, μερικοί εξ αυτών δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μιχαήλ σε ανάρτησή του αναφέρει: «Σε γνώρισα στις εκδηλώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΣΣΙΑΣ. Έκτοτε συναντηθήκαμε πολλές φορές. Άκουγα τις παρεμβάσεις στου στις αθλητικές εκπομπές του Άστρα: ‘Παράσκος, Άσσια, Ομόνοια, 3 Κάππα (ΚΚΚ)’. Έτσι συστηνόσουν. Την περασμένη Πέμπτη ήρθες εδώ στη Χαραυγή μαζί με το φίλο σου Λοΐζος Μαύρος. Ποιος να το έλεγε ότι σήμερα θα ακούγαμε το άγγελμα του θανάτου σου σε οδικό δυστύχημα. Καλό δρόμο Παράσκο…».

Στα σχόλια της πιο πάνω ανάρτησης, φίλοι αλλά και γνωστοί του 61χρονου, μιλούν για αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Ανάμεσα σε άλλα γνωστοί του άτυχου Παρασκευά γράφουν: «Οι ρε Παράσχο πως την έκανες έτσι ξαφνικά! Θα σε θυμόμαστε πάντα!», «κρίμα που φεύγουν καλοί και προοδευτικοί άνθρωποι. Αιωνία του η μνήμη», «αιωνία του η μνήμη, χάσαμε έναν λεβέντη».

Θλίψη για τον θάνατο του 61χρονου εκφράζει και η Ομόνοια Άσσιας. Σε ανάρτηση μέλους της Ομάδας αναφέρεται: «Το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας Ασσιας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συγχωριανού και μέλους του σωματείου μας Παρασκευά Προδρόμου που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σήμερα το πρωί. Αιωνία του η μνήμη».

Δείτε φωτογραφία του άτυχου 61χρονου:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top