Ανακαλύφθηκε πίνακας του Ραφαήλ στην Ιταλία

Ανακαλύφθηκε πίνακας του Ραφαήλ στην Ιταλία

Ένας νέος πίνακας του Ραφαήλ ανακαλύφθηκε στην Ιταλία, ανακοίνωσαν την Κυριακή οι ειδικοί σε διεθνές συνέδριο στην πόλη Πέργκολα.

Το έργο τέχνης, με το πρόσωπο της Κιάρα Φαντσέλι, συζύγου του Περουτζίνο, ήταν ζωγραφισμένος σε πάνελ από ξύλο λεύκας με διαστάσεις 46 επί 34 εκατοστά.

Χρονολογείται από το 1504 και ανήκε σε ξένη ιδιωτική συλλογή.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE