Συστήνει αναμονή ο εκπρόσωπος ΓΓ Ηνωμένων Εθνών για το ενδεχόμενο τριμερούς συνάντησης

Συστήνει αναμονή ο εκπρόσωπος ΓΓ  Ηνωμένων Εθνών για το ενδεχόμενο τριμερούς συνάντησης

Ο εκπρόσωπος του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Στέφαν Ντουζάρικ, σύστησε σήμερα αναμονή ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μιας τριμερούς συνάντησης του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στη Νέα Υόρκη.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ αν ο ΓΓ του ΟΗΕ προτίθεται να καλέσει τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, και τον Τ/κ ηγέτη, με τους οποίους θα έχει αργότερα αυτή τη βδομάδα χωριστές συναντήσεις, σε μια τριμερή συνάντηση μαζί του για να συζητήσουν τα επόμενα βήματα και το ενδεχόμενο διορισμού ενός απεσταλμένου των ΗΕ για το Κυπριακό, ο κ. Ντουζάρικ απάντησε: “Νομίζω ότι θα πρέπει να αναμένουμε λίγο για να δούμε”.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE