Συστήνει αναμονή ο εκπρόσωπος ΓΓ Ηνωμένων Εθνών για το ενδεχόμενο τριμερούς συνάντησης

Συστήνει αναμονή ο εκπρόσωπος ΓΓ  Ηνωμένων Εθνών για το ενδεχόμενο τριμερούς συνάντησης

Ο εκπρόσωπος του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Στέφαν Ντουζάρικ, σύστησε σήμερα αναμονή ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μιας τριμερούς συνάντησης του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στη Νέα Υόρκη.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ αν ο ΓΓ του ΟΗΕ προτίθεται να καλέσει τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, και τον Τ/κ ηγέτη, με τους οποίους θα έχει αργότερα αυτή τη βδομάδα χωριστές συναντήσεις, σε μια τριμερή συνάντηση μαζί του για να συζητήσουν τα επόμενα βήματα και το ενδεχόμενο διορισμού ενός απεσταλμένου των ΗΕ για το Κυπριακό, ο κ. Ντουζάρικ απάντησε: “Νομίζω ότι θα πρέπει να αναμένουμε λίγο για να δούμε”.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE