Βίντεο: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα κατά την επιβίβαση στο πλοίο στην Τήνο - Έσπευσαν να την σώσουν

Βίντεο: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα κατά την επιβίβαση στο πλοίο στην Τήνο - Έσπευσαν να την σώσουν

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι (18/09) στο λιμάνι της Τήνου, ύστερα από πτώση γυναίκας στη θάλασσα κατά την επιβίβασή της στο πλοίο.

Σύμφωνα με το tinosnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το παράξενο περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες, ωστόσο σημαντικό ρόλο ενδέχεται να είχαν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή εκείνη την ώρα. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για Ελληνίδα ηλικιωμένη.

 

Μόλις η γυναίκα βρέθηκε στο νερό, υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τη διάσωσή της. Συγκεκριμένα, ο ύπαρχος του πλοίου, ένας λιμενικός και ένας καβοδέτης βούτηξαν στη θάλασσα για να τη σώσουν, απευθείας μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί.

Με συλλογική προσπάθεια, κατάφεραν να ανασύρουν σώα τη γυναίκα. Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, δήλωσε καλά στην υγεία της, ενώ το πλοίο απέπλευσε προς συνέχιση του εγκεκριμένου του δρομολογίου.

Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE