Έμεινε «άγαλμα» η Αγαπητού με την απάντηση του Νάνου: «Κι εμείς φίλοι είμαστε, δεν είμαστε;»

Έμεινε «άγαλμα» η Αγαπητού με την απάντηση του Νάνου: «Κι εμείς φίλοι είμαστε, δεν είμαστε;»

Ένα αστείο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Alpha, «Alpha Καλημέρα», όπου η Κατερίνα Αγαπητού σοκαρίστηκε με την απάντηση που έλαβε σε ερώτησή της στον ανταποκριτή του Alpha, Κώστα Νάνου.

Συγκεκριμένα, γεμάτη χαμόγελο και όμορφη διάθεση, όπως είναι πάντοτε άλλωστε η Κατερίνα Αγαπητού, καλημέρισε τον Δημοσιογράφο Κώστα Νάνο, λέγοντας στους τηλεθεατές της ότι είναι κι αυτό χαμογελαστός και ότι παίζει και μπουζούκι, με τον ίδιο να τονίζει ότι, παίζει μπουζούκι αλλά μόνο για φίλους του.

Τότε η Κατερίνα Αγαπητού χωρίς δισταγμό του είπε, «κι εμείς φίλοι είμαστε, δεν είμαστε;», με τον ίδιο να της απαντά μονολεχτικά, «συνάδελφοι κατά κύριο λόγο».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE